Functioneel beheer EPD/ECD

ZZA biedt functioneel beheer van uw EPD/ECD. Onze ervaren consultants kunnen u ondersteunen bij de implementatie, migratie en het functioneel applicatiebeheer van diverse EPD/ECD applicaties, zoals HiX. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de financiële modules en beschikken over een brede basiskennis van de overige modules van het ZIS.

ZZA heeft ervaring met een groot aantal HiX implementaties en migraties (EZIS naar HiX). Daarnaast houden wij ons bezig met diverse beheerswerkzaamheden, van tweedelijns support tot de implementatie van nieuwe regelgeving en de herinrichting van complexe processen.

Naast HiX-expertise heeft ZZA tevens ervaren consultants in dienst met kennis van verschillende elektronisch cliëntendossiers (ECD) binnen de GGZ-markt. Hierbij valt te denken aan de programma’s USER of MijnQuarant van PinkRoccade Healthcare. Ook hier specialiseren wij ons vooral op het financiële vlak, waarbij de (financiële) registratie en declaratie aan zorgverzekeraars, gemeenten en zorgkantoren centraal staat.

Twijfelt u of onze dienstverlening aansluit op uw situatie? Neem contact met ons op. Doordat we expert zijn in de sector kunnen we u vrijwel altijd op weg helpen.